Nakon sedam meseci: Raskinuli Billie Eilish i Jesse Rutherford!

Dakle, ako zaista želite da znate: Billie Eilish je zvanično singl. Naime, pevačica i njen dečko Jesse Rutherford odlučili su da je najbolje da krenu svojim putem i raskinu vezu koja je trajala sedam meseci!

„Možemo da potvrdimo da su se Billie i Jesse sporazumno rastali“, rekao je pevačicin predstavnik za E! News, i dodao da su “ostali dobri prijatelji.” Pevačica i frontmen grupe The Neighbourhood poslednji put su viđeni zajedno na muzičkom festivalu Coachella. Inače, krajem novembra, Billie je podelila uvid u njenu vezu sa Jesseom tokom intervjua za Vanity Fair.

„Stvarno je kul, i zaista sam uzbuđena i srećna zbog toga. Uspela sam da svoj život dovedem do tačke u kojoj me poznaje osoba za koju sam mislila da je najzgodniji čovek “, rekla je ona o svojoj vezi sa pevačem. Veza je takođe dobila pečat odobrenja od strane njenog brata Finneasa, uprkos velikoj razlici u godinama. “Slušajte, dokle god je srećna i ja sam srećan”, rekao je Finneas ekskluzivno za E! News 17. novembra.

Pročitajte još  Billie Eilish objavila datume svetske turneje!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.