Luke Black večeras nastupa u polufinalu Evrovizije!

Luke Black će nastupiti pod rednim brojem 3, odmah posle predstavnika Norveške i Malte, a u ovom polufinalu će se 15 zemalja boriti za odlazak u finale, koje se održava u subotu.

Naime, pevač je otkrio da ima tremu i da će dati sve od sebe da sve prođe kako treba. “Imam tremu naravno, mnogo mi je stalo do ovog nastupa i Evrovizije i da sve prođe kako treba, kao i da pošaljem bitnu poruku, pogotovo u ovom trenutku”, rekao je Luke i otkrio da li će se njegov nastup promeniti zbog tragedije u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”. “Pogodilo me je, daje mi drugu emotivnu notu koju nisam imao. Kada sam napisao pesmu, desio mi se mir, i definitivno je situacija probudila stara osećanja. U prirodi umetnika je da oseća bol, iskoristiću je da dam sve od sebe. Neću ništa menjati jer nastup nije veseo, neće odudarati”, istakao je mladi pevač i poslao poruku gledaocima u Srbiji:

“Puno vas volim i treba da se držimo svi zajedno, i da ne dozvolimo da ova tragedija prođe nezapamćeno. Nadam se da će se pružiti podrška svim ljudima koje je zadesila nemila situacija. Šaljem puno ljubavi iz Liverpula”, zaključio je.

Pročitajte još  Evrovizija 2023: Švedska je favorit za pobedu, odmah ispod nje su Finska i Ukrajina!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.