Divne vesti: Daniel Radcliffe i Erin Darke dočekali svoje prvo dete!

Nakon što je pre samo mesec dana otkriveno da Daniel Radcliffe i Erin Darke čekaju svoje prvo dete, pa, konačno je došao i taj dan! Naime, njih dvoje su zvanično postali roditelji!

Tročlana porodica je prvi put primećena u šetnji Njujorkom pre dva dana. Na fotografijama koje je dobio Daily Mail, Daniel gura kolica pored svoje dugogodišnje ljubavi Darke. Iako par ima tendenciju da izbegava reflektore, primećeni su na nekoliko sastanaka na crvenom tepihu tokom prošle godine. U stvari, glumac je jednom prilikom govorio o vezi sa Darke tokom intervjua za Today’s Hoda Kotb i Maria Shriver. „Ja i Erin smo zajedno skoro 10 godina. Ona je sjajna.”

Inače, Daniel i Erin su prvi put počeli da se zabavljaju 2012. godine, kada su se zaljubili na snimanju njihovog filma “Kill Your Darlings”. Osvrćući se na rane dane njihove veze, glumac je rekao za Parade 2014. da su se on i Darke „odmah složili“.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Čarobnjak u borbi protiv rasizma: Daniel Radcliffe dobio ulogu u trileru "Imperium“!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.