Fanovi su se uzalud nadali: “The Late Late Show” potvrdio da se One Direction neće okupiti u poslednjoj epizodi ove emisije!

Emisija “The Late Late Show” je na svom zvaničnom Twitter nalogu odbacila glasine da će se One Direction ponovo okupiti u poslednjoj epizodi. Naime, komičar i glumac James Corden bi 27. aprila trebalo da predstavi poslednju epizodu svoje uspešne emisije, pošto je preuzeo njeno kormilo 2015. godine.

A fanovi su, naravno, podivljali kada su se proširile glasine da će se Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan i Zayn Malik udružiti prvi put posle osam godina. Međutim, zvanični Twitter nalog emisije “The Late Late Show” potvrdio je da su izveštaji neistiniti i rekao je: „Niko ne voli momke više od nas… ali ova priča jednostavno nije istinita.”

Kako su počele da kruže glasine o potencijalnom ponovnom okupljanju, mnogi fanovi su počeli da spekulišu, pa čak su i razradili vremenske okvire benda kako bi proverili da li će upseti da se pojave u emisiji. Obožavaoci su sugerisali da su svi članovi imali slobodan raspored za to vreme, čak i Louis (u to vreme je trebalo da bude na turneji po Aziji, koja je ove nedelje otkazana zbog “nepredviđenih okolnosti”).

Pročitajte još  Odabrali ste: "Got Me Started" Martine Stoessel je hit godine!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.