Da li ste spremni da zakoračite u svet čarobnjaka? Stiže TV serija o Harryu Potteru!

Nakon godina glasina da će televizijska serija o Harryu Potteru stići na platofrmu HBO Max, matična kompanija kanala, Warner Bros Discovery, želi da zaključi posao kako bi svu magiju prenela na mali ekran!

Naime, projekat će se navodno zasnivati na seriji knjiga koje je J.K. Rwoling napisala, a Deadline izveštava da kontroverzna autorka takođe pregovara da se pridruži seriji kao producent. Što se tiče toga ko će ući u glavne uloge koje su proslavili Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Ema Watson? To tek treba da bude otkriveno, pošto je Deadline primetio da se očekuje da će se obim serije proširiti ako se J.K. Rowling pridruži!

Inače, pre samo četiri meseca, šefica HBO Max-a, Sarah Aubrey, prvobitno je rekla da ova platforma „trenutno nije imala seriju u aktivnom razvoju“. Međutim, vredi napomenuti da nije u potpunosti isključila bilo kakav sadržaj o Harryu Potteru u budućnosti: „Ne postoji ništa kao obožavatelj Harrya Pottera“, rekla je ona za Variety u novembru prošle godine. „U smislu njihovog beskrajnog apetita za pripovedanjem priča i novim načinima interakcije sa ovim likovima. Dakle, bilo da se radi o ponovnom okupljanju ili događajima uživo ili igricama, mi radimo na stvaranju novog sadržaja za te fanove i razmišljanja šta dalje.”

Pročitajte još  Zauvek ekipa: Emma Watson hvali seriju kolege sa snimanja Harryja Pottera!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.