Da li to Selena Gomez izlazi sa bratom Nicole Peltz? Glasine iz dana u dan samo rastu!

Pevačica Selena Gomez se poslednjih nedelja zbližila sa Nicolom Peltz i njenim suprugom Brooklynom Beckhamom, toliko da su, bukvalno rečeno, postali nerazdvojni. Baš iz tog razloga, ovih dana kruže glasine da Sel ne izlazi ni sa kim drugim do Bradom Peltzom, bratom njene bliske prijateljice Nicole.

Brad je preduzetnik i izvršni direktor kompanije Mimo, koja radi na „poboljšanju iskustva između pacijenta i lekara“. Takođe, Brad je i bivši hokejaš na ledu i sin milijardera biznismena i investitora Nelsona Peltza. U podkastu o pop kulturi, “Not Skinny But Not Fat”, se nagađalo da se Selena i Brad zabavljaju, a i mnogi fanovi su ostali u čudu kada su saznali te glasine.

“Ulice na kojima piše da se Selena Gomez zabavlja sa Bradom Peltzom omg”, jedan obožavalac je napisao, a drugi je dodao: “Selena izlazi sa Bradom Peltzom?” Treći je čak primetio da se Bradu „dopao“ zapanjujući snimak Selene na Instagramu koji je podelio njen šminker.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Selena Gomez presrećna: Ovo je Justin kakvog volim!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.