Kakva romantika: Tini i Rodrigo zajedno otpevali argentinsku himnu na njenom koncertu!

U jednoj nezaboravnoj noći, kada se Rodrigo De Paul pojavio na koncertu Tini Stoessel, publika je eksplodirala od sreće i euforije. Reč je o tome da je fudbaler obećao da će pevati argentinsku himnu sa svojom devojkom uz zlatnu medalju koju je dobio prošle nedelje kada je postao svetski šampion zajedno sa ostatkom argentinske reprezentacije. I to se dogodilo!

Sam koncert je bio neverovatan, ali najuzbudljiviji trenutak bio je kada je Tini pozdravila Rodriga pred celokupnom publikom. „Veliki aplauz za Rodriga koji je ovde“, rekla je, dirnuta naklonošću ljudi. Fudbaler, koji je bio u društvu svoje ćerke Francesce, zahvalio se tako što je rukama formirao srce. U međuvremenu, Tini mu je posvetila nekoliko nežnih reči, a čak mu je pred svima rekla “volim te”.

Osim toga, Rodrigo se obratio javnosti i ispričao anegdotu koja se odigrala tokom Svetskog prvenstva. „Reći ću vam zašto volim ovu ženu“, počeo je on, a zatim prepričao da je pevačica, nakon što je Argentina izgubila od Saudijske Arabije, pretrpela mnogo kritika i da nije oklevala da otputuje u Katar i bude mu snaga. „Volim je svim srcem, svakim danom me uči da budem bolji, uči me da radim, da ne odustajem i mislim da ja joj dugujem. Dala si mi mnogo svetlosti i ljubavi, tako da ti zahvaljujem i volim te. Zaslužuješ ovo i sve što ti se dešava“, poručio je sportista svojoj voljenoj na sceni.

Pročitajte još  Ovako izgleda sreća: Tini oduševljava na meet and greetu! (video)

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.