Argentina se plasirala u osminu finala, Tini dirljivom porukom čestitala Rodrigu!

Nakon proživljenog popodneva punog emocija, u kojem je fudbal ovih dana glavna tema u Kataru, reprezentativci Argentine bili su više nego zadovoljni nastupom na terenu, a navijači su takođe izašli da proslave pobedu od 2-1 protiv Australije iz svih delova zemlje, pa čak i na tlu Katara.

Jedno od iznenađenja bilo je i prisustvo Tini Stoessel na stadionu. Naime, pevačica je uspela da stane na put svim kritikama za lošu igru njenog dečka Rodriga De Pala tokom prvog meča u kojem je Argentina izgubila od Saudijske Arabije. Uvek dobro raspložena, pristala je da napravi selfije sa svakim obožavaocem koji je to od nje zatražio, a ovako je jedan srećan fan zabeležio susret sa pevačicom, gde je, pored fotke, i Rodrigu poručio par reči: „Igraj polako Rodri, ja ću se brinuti o njoj ovde“.

Po završetku utakmice i nakon što je Argentina prošla u četvrtfinale Svetskog prvenstva, Tini se javno oglasila preko društvenih mreža: „Hajde dođavola Argentina“, bile su njene reči olakšanja usred tolikog pritiska koji je pretrpela poslednjih nedelja. Međutim, dodala je još jedan tvit koji je mnoge ostavio bez reči – u pozitivnom smislu: „Rodrigo, volim te“, napisala je. Na radost svojih pratilaca i same Tini, Rodrigo je svojoj devojci odgovorio porukom ljubavi nakon njenog lepog gesta: „Šta da ti kažem? VOLIM TE, hvala ti što me podržavaš, što si tu!!! VOLIM TE“, bile su reči argentinskog reprezentativca.

Pročitajte još  Tini zakazala naredni nastup na turneji, uskoro stižu datumi za Evropu!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

One thought on “Argentina se plasirala u osminu finala, Tini dirljivom porukom čestitala Rodrigu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.