Karol Sevilla bi pokušala da započne vezu sa ženom: Nema tu ničeg lošeg!

Čini se da odnos između Karol Seville i Emilia Osoria nije tako sjajan kakvim su ga oni opisivali, pošto je pevačica sada izjavila da više ne želi da izlazi ni sa kim iz sveta šou biznisa, kao da bi možda pokušala da započne vezu sa ženom!

U intervjuu za program Formula Espectacular, pevačica je otvoreno upitana da li bi se usudila da doživi iskustvo sa osobom istog pola posle raskida sa Emiliom. „Naravno, ne želim da kažem ne, istina je da, ako se desi dobro je, a ako ne onda ne. Ako se to desi sa ženom u redu je, nema tu ničeg lošeg, mislim da smo sada slobodni da radimo šta želimo, ljubav uvek vlada“, odgovorila je Karol. Pevačica je potvrdila da je srce ono koje prvo zapoveda i da nije važno da li je u pitanju muškarac ili žena i da niko ne može da se meša u živote drugih.

Takođe, prokomentarisala je da je za nju najvažnija suština ljudskog bića: “Zaljubljujem se u ljude koji su skromni i koji ne zaboravljaju odakle dolaze, i mislim da je to važno. Trenutno, mislim da ne želim da se zaljubim u nekoga iz šoubiznisa, ali dobro”, odgovorila je pevačica.

Pročitajte još  Da li to njihovoj vezi dolazi kraj? Karol Sevilla i Emilio Osorio ostavili zbunjujuće poruke na Instagramu!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.