Konačno: BLACKPINK objavile novi album!

Blinks, čekanje je konačno završeno! Posle nekoliko tizera, najava turneja i uzbudljivih kampanja, dugoočekivani drugi album BLACKPINK, “Born Pink”, zvanično je stigao danas. Pored albuma, fanovi su takođe bili počašćeni živopisnim muzičkim spotom za glavnu numeru „Shut Down“!

Iako je “Born Pink” pre tek nekoliko sati objavljen, prethodni uspesi grupe na Billboardu daju neke naznake o tome kako bi album mogao da prođe na top listama. „Pink Venom“, prva numera koji su fanovi dobili, završila je na 22. mestu na listi od 3. septembra („Ice Cream“ sa Selenom Gomez, dostigla je 13. mesto na Hot 100 pre dve godine).

U međuvremenu, njihov prethodni album pod nazivom “The Album” je bio velika pobeda za devojke. Grupa — koju čine članice Jennie, Jisoo, Lisa i Rosé — dostigla je vrhunac na 2. mestu na Billbaord 200, gde je ostala ukupno 26 nedelja. Takođe, numere „How You Like That“ i „Kill This Love“ nalaze se na 33. i 41. mestu liste Hot 100.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Lisa razmišlja o napuštanju grupe? Jennie i Rosé potvrdile da rade na novoj muzici u Americi!

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.