Kakve su šanse: Da li će se Johnny Depp vratiti kao kapetan Jack Sparrow u “Pirate sa Kariba 6”?

Šta se dešava sa Johnnyem Deppom i “Piratima sa Kariba” uopšte? Navodno se radi na nekoliko Pirates projekata, ali izgleda da je Johnny završio sa Diznijevom franšizom, kao i da je Diznijeva franšiza završila sa Johnnyem. Ipak, fanovi i dalje stvaraju mnoštvo umetničkih dela i ostalima pružaju predstavu o tome kako bi izgledalo da je Johnny dobio u ulogu i za šesti izlet!

Da, šesti film. Johnny Depp se već pojavio u pet filmova o “Piratima sa Kariba”,  pre nego što je Dizni navodno odlučio da krene u novom pravcu u franšizi. Još 2018. godine, studio je želeo da se ponovo pokrene i bilo je šapata da Johnny više neće glumiti. Čini se da su te glasine potkrepljene od tada. Što se tiče obožavatelja, oni se još uvek nadaju da će videti njihovog omiljenog glumca na delu, a ovaj poster Povratka Kapetana Jacka vredi pogledati.

Snimak sa suđenja je čak nedavno postao viralan kada je direktor Diznija upitan da li će kompanija platiti Johnnyu “300 miliona dolara i milion alpaka” da se vrati. Pored toga, nakon što su se proširile glasine da bi glumac mogao da se vrati kao kapetan Jack Sparrow, njegov predstavnik je bukvalno rekao „ovo je izmišljeno“. Međutim, to nije sprečilo fanove da te komentare o „milionu alpaka“ vrate u okrilje pop kulture.

Naravno, njegov lik je i dalje veoma popularan među obožavateljima. Iako je ranije pomenuto da je Dizni uglavnom završio sa Johnnyem, to nije 100% slučaj. Kapetan Jack Sparrow je u velikoj meri još uvek deo vožnje u Diznijevom svetu i Diznilendu. Pored toga, nakon što je Johnny dobio lavovski deo presude u suđenju za klevetu protiv Amber Heard, Diznijevi parkovi još uvek uključuju njegov lik u noćne spektakle.

Pročitajte još  Jenna Ortega demantovala glasine da izlazi sa Johnnyem Deppom: Ostavite nas na miru!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.