Letnji hit: SevdahBABY i Djixx predstavili singl “Prava ljubav”!

SevdahBABY & Djixx - Prava ljubav (no logo)

Posle kraće izdavačke pauze, sada već potvrđeni hit-mejker se zajedno sa svojom nezamenljivom vokalnom podrškom vraća na našu scenu. SevdahBABY i Djixx se okreću bazičnim temama muško-ženskih odnosa i redefinišu ljubavnu pop pesmu za 2015. godinu.

Muzički, tu je sve ono što karakteriše SevdahBABY zvuk – prodorni bubnjevi, pumpajući bas, funky melodije i pomalo upliva u fusion jazz vode. Muziku i aranžman za “Pravu ljubav” potpisuje Milan SevdahBABY Stanković, a u pisanju teksta su učestvovali Djixx, Bege Fank i Milan. “Prava ljubav” je od 6. jula dostupna na svim velikim Internet prodavnicama muzike.

FOTO: Promo

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Naša Djixx i SevhdahBABY predstavili spot za pesmu "Karta"
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Letnji hit: SevdahBABY i Djixx predstavili singl “Prava ljubav”!

    1. Naš prvi komentar, čestitamo 😀 A tebe znamo s Brava beše 🙂 Hvala za informaciju, upisaćemo sebi da ne zaboravimo 🙂 Naravno da ćemo redovno pisati o Anahi i RBD društvu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.