Stray Kids objavili datume za svoju predstojeću svetsku turneju “MANIAC”!

Južnokorejska grupa Stray Kids kreće u inostranstvo na svetsku turneju! Sedmog marta u ponoć, po korejskom standardnom vremenu, momci su zvanično objavili svoje planove za svoju dugoočekivanu drugu svetsku turneju “MANIAC”. U međuvremenu, grupa se trenutno priprema za svoj comeback i uskoro će objaviti album „ODDINARY“.

Nakon što će održati dva koncerta u Seulu 30. aprila i 1. maja, Stray Kids će se uputiti u Japan, gde će nastupiti u Kobeu od 11. do 12. juna i Tokiju od 18. do 19. juna. Grupa će potom otputovati u Sjedinjene Američke Države i nastupiti u Njujorku 29. juna, Čikagu 1. jula, Atlanti 3. jula, Fort Vortu 6. jula, Los Anđelesu 9. jula, Ouklandu 12. jula i Sijetlu 14. jula—pre nego što se vrate u Japan na dve večeri u Tokiju 26. i 27. jula.

Međutim, fanovi koji ne žive u Japanu i Sjedinjenim Državama ne treba da budu obeshrabreni: prema rečima grupe, uskoro će otkriti još datuma i gradova za predstojeću turneju.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Stray Kids

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Momenat za pamćenje: Felix (Stray Kids) zaprosio obožavateljku!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.