To je sestrinstvo: Cynthia Erivo otkrila kako se povezala sa Arianom Grande za “Wicked” mjuzikl!

U novembru su Cynthia Erivo i Ariana Grande najavljene kao zvezde predstojeće filmske adaptacije “Wicked” kao Elphaba i Glinda. Dok je u nedelju uveče bila na crvenom tepihu Udruženja filmskih glumaca 2022, čuvena glumica Cynthia rekla je da je „veoma uzbuđena“ zbog projekta.

„Ariana i ja smo se sastajale i ćaskale, razgovarale i gradile sopstveni odnos, jer znamo da je to sestrinstvo i želimo da budemo spremne, kako bi bile tu jedna za drugu“, rekla je glumica. „Dakle, to je to, a (direktor) Jon je neverovatan, tako da samo čekamo da počnemo. Spremne smo da probamo i uđemo u to.” Kada je Laverne Cox rekla, “samo zamišljam kako se Vi i Ariana povezujete“, glumica je podelila: „To je nešto najdivnije ikada. Sedele smo otprilike tri sata na podu moje kuće i samo ćaskale i pričale o svemu.“

Cynthia je u novembru podelila fotografiju ružičasto-zelenog cvetnog aranžmana koji joj je Ariana poslala, uz porukicu koja je glasila: „Draga Cynthia, biti počastvovan ovo ne može da pokrije. Jedva čekam da te zagrlim. Vidimo se u Ozu.” Ari je takođe od svoje koleginice dobila cveće u prepoznatljivim bojama Glinde i Elphabe i napomenu koja je počela sa „ružičasta ide uz zelenu“. Cynthia je napisala: “Čestitam gospođice A, deo je napravljen za vas. Radujem se što ću podeliti ovo muzičko putovanje sa vama.”

Pročitajte još  Više ih je od 10.000: Arianatori imaju najveću fandom grupu u našem regionu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.