Vraćaju se: Red Velvet najavile comeback u martu!

Kpop grupa Red Velvet je jedna od najpopularnijih grupa u Južnoj Koreji, a kao i uvek, fanovi željno iščekuju svaki njihov comeback, novu muziku i nastupe. Sada vam donosimo divne vesti, i zvanično je: devojke se spremaju za comeback u martu!

18. februara SM Entertainment je potvrdio izveštaje da Red Velvet planira comeback sledećeg meseca. Agencija je navela: „Red Velvet priprema novi album sa ciljem da bude objavljen u martu. Molimo vas da pokažete veliko interesovanje.” Predstojeći comeback devojaka označiće njihov prvi povratak otkako su izdale „Queendom“ u avgustu prošle godine. Uspešno su dokazale svoju popularnost tako što je prošle godine njihov hit singl „Queendom” bio na vrhu domaćih i međunarodnih muzičkih top-lista.

Fanovi obraćaju veliku pažnju na to kakav će šarm Red Velvet pokazati na predstojećem comeback-u, jer je grupa više puta pokazala svoj širok muzički spektar, počevši od osvežavajućih pesama kao što su „Red Flavor“, „Power Up“ i „Umpah Umpah“ do zrelih pesama kao što su „Bad Boy“ i „Psycho“, tokom godina.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Red Velvet

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Kao muzička kutija: Red Velvet objavljuju novi album, a dizajn će vas oduševiti!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.