Šire se glasine: Da li je Tini Stoessel u vezi sa fudbalerom Rodrigom De Paulom?

Nakon silnih glasina da će Tini Stoessel i Rodrigo de Paul započeti vezu, izvori bliski pevačici demantovali su ovu mogućnost. Međutim, ovakve informacije počele su nekontrolisano da se šire nakon što se saznalo da je Tini posetila igrača Atletiko Madrida u oktobru ove godine, kada je imala turneje po Evropi.

Poslednjih meseci se mnogo govorilo o argentinskom reprezentativcu, otkako pre godinu dana nije delio fotografije ili video zapise sa svojom partnerkom Camilom Homs – što je svakodnevno radio na svom Instagram nalogu. Ove indicije bi ukazivale na to da su fudbaler i manekenka odlučili da raskinu vezu sredinom 2021. Trenutno niko od njih dvoje nije demantovao glasine i i dalje se prate na društvenim mrežama.

Zbog snažnih spekulacija, mnogi veruju da je fudbaler u vezi sa argentinskom pevačicom Tini Stoessel. Njih dvoje se prate na Instagramu, ali još uvek nisu prešli na “lajkove”. Trenutno, fudbaler igra za Atletiko Madrid. Ima dvoje dece sa Camilom Homs – Francescu od tri godine i Bautista od pet meseci.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Martina Stoessel: Posle "Violette" teško je započeti nešto novo!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.