BTS skinuo Oliviu Rodrigo sa vrha top liste, “Butter” obara sve svetske rekorde!

K-pop bend BTS je razbijao na svetskom tržištu i pre nego što je krenuo da objavljuje pesme koje su kompletno na engleskom jeziku, a otkad su izašli hitovi “Dynamite” i nakon njega “Butter”, oni su nezaustavljivi! “Dynamite” broji milijardu pregleda i nedelje dominacije na top listama, a isto će dostići i “Butter”, koji je već došao do počasne pozicije, prvog mesta Billboard Hot 100 liste!

Naime, popeti se na sam vrh Billboard Hot 100 najveća je čast kad su top liste u svetu u pitanju, a zadovoljstvo je momcima još veće, jer je jako teško sa vrha skinuti Oliviu Rodrigo, mladu nadu koja pesmom “good 4 u” žari i pali u ovom momentu.

U Americi je “Butter” preslušan više od 32 miliona, a o ostatku sveta ne treba ni pričati. “Butter” je srušio i Amazon Music rekorde, a ostvario je i enormne YouTube preglede u prvih 24 časa. Svetska dominacija BTS-a, ponovo!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  BTS izbacili spektakularan spot za "On", oboren YouTube rekord!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.