Martina Stoessel: Nisam znala da sam popularnija od Justina Biebera!

l-794x440

Martina Stoessel uradila je veliki intervju za argentinsko izdanje časopisa Cosmopolitan a tamo je pričala koliko je iznenađena uspehom serije i turnejom “Violetta Live”. Mi vam prenosimo njene odgovore na najinteresantnija pitanja!

Da li si umorna nakon “Violetta Live”?
Dobro sam. Već sam bila na odmoru. Nedelju dana bila sam na plaži a to najviše volim. Odmarala sam. Naravno, umor postoji kad imate 400 nastupa na turneji ali ja volim to što radim. Jako je lepo biti na sceni. Kad sam tamo, umor nestaje i uživam u svemu.

Da li te i dalje iznenađuje sve što se desilo u vezi “Violette”?
Da, to je bio svetski fenomen. Nedavno smo u Poljskoj pevali na stadionu pred 30.000 ljudi. To je bio naš prvi nastup na stadionu. U Poljskoj, Rumuniji, Francuskoj svi pevaju na španskom, to je neverovatno!

Da li znaš da je tvoje ime traženije na Jutjubu u Španiji, Francuskoj i Italiji od Justina Biebera?
To što ste mi rekli je skroz ludo! Nisam znala… Sad me je sramota.

Kome od “Violetta” najčešće govore da utiša muziku?
Pa meni! Obično sam ja ta koja uključi muziku dok smo na putu i to u osam ujutru a svi mi govore, ‘Daj Tini, utišaj to’.

Pročitajte još  Nove zanimljive priče: Famoza News #2 je objavljen na našoj PocketTV aplikaciji koja je sad dostupna i za Apple uređaje!

Autor: Famoza.net
Foto: Cosmopolitan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

15 thoughts on “Martina Stoessel: Nisam znala da sam popularnija od Justina Biebera!

  1. Ti od justina poznatija? Ok probacu da se suzdrzim jer dzastin je za hleb zatadjivao tako sto je seo na stepenice i pecao i pogledajte sta je aad! To se zove pravi trud a ne ova sto place i vristi i laze tatu

  2. Hahahahhahha,popularnije od Bibere?Nema sanseeee,Biber je teskom mukom stekao svoju slavu,a Martina, u stvari bolje nista…

  3. Fazon u intervjuu se Justin ni ne spominje. ? Tini je od njega popularnija eventualno u Juznoj Americi, a mozda nije ni tamo.

  4. Ajde hejteri sta ste se napalili? Zar ne vidite da su oni njoj rekli da je ona u tim zemljama trazenija od jusa nije ona rekla da je ona popularnija i smirite se sa hejtovanje koji je vas problem sa osobom koju uvopste ne poznajete!?!? I famoza.net niste trebali da napisete ovakav naslov jer je samo prizvao hejtere

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.