Njemu ste svi podjednako važni: Harry usrećio male Directionere na koncertu!

CSXswEBXAAADEMQ2

Mi se trudimo da vam često prenesemo poruku kako su svi fanovi podjednako važni bez obzira da li imaju 5 ili 55 godina a ako to nije dovoljno, Harry Styles će vam pokazati da je to zaista tako!

Na koncertima 1D u publici se često nalaze sasvim mali Directioneri jednocifrenog broja godina ali momci se uvek raduju kad ih vide i umeju to da cene, kao što je Harry sad učinio noćas na koncertu u Šefildu i to više puta!

CSXswDeWEAERR9_

Kako prenosi 1D Updates, Harry je primetio jednog dečačića kako je jednostavno zaspao pa je onda počeo da šapuće kako ga ne bi probudi! Sa druge strane, jedna mala Directionerka koja je uspela da ostane budna od njenga je dobila predivan poklon – njegovu majicu! Na kraju, Hazza je fotkan u društvu male plavušice koja je hrabro prišla da ga pozdravi i malo porazgovora s njim. Dakle Directioneri, budite srećni što vaš fandom ima članove svih godina. Ako momci uživaju u tome onda to morate i vi!

Pročitajte još  Radost za Directionere: Louis i Niall udružiće snage na X Factoru!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.