Sad ga je stvarno prebolela: Perrie Edwards “zaboravila” Zaynovo ime!

perrie-edwards

Uz pomoć drugarica iz benda – sve je moguće!

Zayn Malik glavni je akter dva možda i medijski najeksponiranija događaja ove godine – nakon što je napustio One Direction, pevač je ubrzo raskinuo i veridbu sa svojom dugogodišnjom devojkom Perrie Ewards iz Little Mixa. A iako iznenadni rastanak Perrie nije baš najlakše pao, ona ovih dana sa osmehom na licu korača napred, ostavljajući raskid negde daleko u prošlosti.

Šta više, Perrie je danas, čini nam se, totalno prebolela Zayna, čak toliko da u intervjuima odbija da izgovori njegovo ime. U razgovoru za britanski The Sun, u kom je bilo reči o njenom susretu i druženju s Johnnyjem Deppom (ni manje ni više!), ona je svog bivšeg nazvala tako da je svima postalo jasno – pevačica Little Mixa je i zvanično stavila tačku na svoju propalu vezu.

Perrie-Edwards-Zayn-Malik-Main

“Trebali smo da idemo kod njega kući na roštilj,” kaže ona o susretu sa zvezdom “Pirata sa Kariba”, “ali mislim da smo tog dana imali avion za Englesku pa nismo mogli otići kod Johnnyja.” Umesto toga, on je predložio: ‘Oh, danas sam u studiju s Aliceom Cooperom, zašto ne svratite malo?’ I tako smo otišli i blejali s njima neko vreme. U to vreme, bila sam u društvu onog kako-mu-je-ime (u originalu “what’s-his-face”)… Rekla sam mu, ‘Idem da se upoznam s njima išao ti ili ne.’ I tako smo upoznali Johnnyja, a on se stvarno pokazao kao predivna osoba. Tako je kul. Obožavam ga.”

Pročitajte još  Proradile emocije: Little Mix kroz suze pevale na poslednjem zajedničkom nastupu!

Od ranije smo znali da su drugarice iz benda mnogo pomogle Perrie da digne glavu i što brže preboli raskid, ali nismo znali da su bile toliko uspešne u tome. A u tome joj svakako pomažu i obaveze oko promocije novog albuma, na kom se nalazi i singl “Weird People”, ali i ovaj klip s delom pesme “OMG”, koji su devojke nedavno postavile na Instagramu.

A video posted by Little Mix (@littlemix) on

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.