Famoza koncertna anketa počinje u nedelju, koje zvezde želite na listi?

Ponovo je to vreme godine! Još od 2013. godine Famoza (a prethodno i Bravo.rs koji smo vodili) svakog leta pravi koncertne ankete koje potom idu u ruke brojnih organizatora iz regiona sa kojima smo u stalnom kontaktu. Njima je to odličan način da saznaju koje to mlade zvezde želite da vidite u regionu, pa da ih pozovu kad se za to ukaže prilika!

Mi već ponavljamo to do iznemoglosti, ali na našim anketama nema “pobednika”, u smislu da će onaj ko dobije najviše glasova sigurno doći. Još jednom, ovi rezultati služe organizatorima da znaju da li da zovu neku zvezdu da nam dođe ili ne kad im se ukaže prilika. Organizatori i ne mogu da zovu nekog ko još nema najavljenu turneju, ali zahvaljujući rezultatima ankete, imaće predstavu ko je to vama interesantan.

Što se tiče imena, ove godine na spisku su nam BTS, Marcus i Martinus, Ariana Grande, Shawn Mendes, Selena Gomez, Ed Sheeran, Justin Bieber, Camila Cabello, Lisa i Lena, Taylor Swift, Rihanna, Martina Stoessel, Little Mix, Demi Lovato, Twenty One Pilots, Harry Styles, Niall Horan, Lana Del Rey, Jorge Blanco, BLACKPINK, Karol Sevilla, Billie Eilish i Miley Cyrus. Zbog ogromne popularnosti k-popa, jedna od stavki za koje ćete moći da glasate je “bilo koja k-pop grupa”, što bi značilo da organizator dovede koga god bude prvo mogao.

Pročitajte još  Kako izgleda kada Justin Bieber intervjuiše svoju ženu Hailey?

Ovo nije konačan spisak! Želimo da u vašim komentarima vidimo predloge za još izvođača, jer je naravno moguće da smo nekog zaboravili. Danas je prilika da nam date predloge, jer glasanje kreće već u nedelju!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

61 thoughts on “Famoza koncertna anketa počinje u nedelju, koje zvezde želite na listi?

  1. Sabrina,Halsey,P!nk, Anne Marie,Lady Gaga, Madonna, Westlife, Adele, Avril Lavigne, The Chainsmokers,Bruno Mars…Ok,malo preterujem,sorry

  2. Jack&Jack, Bazzi, The Chainsmokers, Bebe Rexha, Ava Max, Charlie Puth, 5 Seconds Of Summer, Louis Tomlison♡♥

  3. Jedva čekam anketu!!!Što se izvođača tiče,po mom mišljenju biste trebali da dodate Anne-Marie ili Sabrinu Carpenter

  4. BTS definitivno Marcus i Martinus su već bili a ovi drugi mogu da dođu kad god poželiv BTS su jako daleko a ima mnogo ARMY-ja sa Balkana kojima je sad ukoliko dođu jedina šansa da ih vide. Jako bi smo bili zadovoljni ukoliko izaberete BTS zato što, kao što sam rekla ovo jedina šansa da ih vide,barem meni. Hvala puno i nadam se da će BTS doći 😊💜💜💜

  5. BTS, STRAY KIDS, ATEEZ, BLACKPINK sto se tice kpop grupa. A takodje od ostalih licniosti BILLIE EILISH, JUSTIN BIEBER, CARDI B, ARIANA GRANDE I SELENA GOMEZ .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.