Tini angažovala jednog od najboljih fudbalera sveta za svoj novi spot!

Mnogi su bili jako iznenađeni kad je argentinski fudbaler Kun Aguero objavio na svom Instagram Storyju fotku sa rođendana Martine Stoessel jer im nije bilo jasno šta će on tamo. Međutim, kako se ispostavilo, reč je o tome da njih dvoje zajednički snimaju spot za Tinitin novi singl, “22”.

Kako prenose lokalni novinari, napadač Mančester sitija je u sjajnim odnosima sa Sebastianom Yatrom, pa je on pomogao da fudbaler i Martina stupe u kontakt! Kao što vidimo po snimku ispod, video je sniman 22. marta, što znači da premijeru možemo očekivati tokom aprila.

Tini se poslednjih meseci skoncentrisala na izradu velikog broja spotova, a to daje rezultate s obzirom da oni sa lakoćom dostižu desetine miliona primeraka. Doduše, primećujemo i da se ona sve više orijentiše na latino publiku tako da se pitamo kako će uopšte izgledati njena turneja po Evropi kojoj ne posvećuje puno pažnje.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Tini sa fandomom proslavila izlazak albuma koji je među najprodavanijima na svetu!

Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Tini angažovala jednog od najboljih fudbalera sveta za svoj novi spot!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.