Tinina koleginica iz serije žrtva nasilja: Podržavam je svim srcem!

Glumica Thelma Fardin optužila je svog kolegu iz serije “Patito Feo” za silovanje, što je jako odjeknulo u medijima u Južnoj Americi.  Tini koja i sama zna Thelmu jer je gostovala u spomenutoj seriji na samom početku svoje karijere, jasno je stavila do znanja na čijoj je strani, kao i da neće ćutati o tome.

“Više nećemo da ćutimo! Za sve žene koje su izgubile živote jer ih niko nije slušao, pa pravda nije sprovedena…. Ja podržavam Thelmu svim srcem, moramo je slušati i ne dozvoliti da više niko ne čuva tako nešto u sebi. Ne znači ne”, tvitovala je ona. Thelma tvrdi da se ovaj užasan događaj desio tokom promotivne turneje serije, a Tini stric Rodolfo koji je radio na seriji kaže da je on dva meseca pre toga dobio otkaz, pa da o svemu nije ni mogao da zna bilo šta. Tininim stopama krenule su i njene koleginice Lali i Oriana Sabatini, mada obe poručuju kako je ovo vrlo osetljiva tema i da treba biti oprezan, jer tek predstoji suđenje.

Sama Thelma kaže da je u momentu ovog užasnog događaja imala samo 16 godina, dok je optuženi Juan Darthes imao čak 45. Ona kaže da je sad odlučila da prestane sa ćutnjom jer su glumca za istu stvar nedavno optužile još tri koleginice.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Tinina koleginica iz serije žrtva nasilja: Podržavam je svim srcem!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.