Bebe Rexha presrećna zbog Dua Lipe: Mi Albanke možemo sve!

Bebe Rexha presrećna zbog Dua Lipe: Mi Albanke možemo sve!

Muzičarke koje su poreklom Albanke trenutno su veoma uspešne u svetu, a dve od njih, Dua Lipa i Bebe Rexha ove godine su nominovane i za Grammy nagrade. U to ime, upravo se Bebe obratila preko Twittera i poručila da njih ne povezuje samo muzika, već i isto etničko poreklo koje su očigledno videle kao prepreke ka uspehu.

“Dve Albanke nominovane za dve Grammy nagrade. U mojim srcima, mi smo već pobedile. Svi Albankama i svim devojkama širom sveta, sve je moguće ako sledite svoj san i rušite stereotipe” napisala je ona.

Obe devojke tvrde da su plakale nakon ovih vesti, a interesantno je da obe imaju po dve nominacije! Obe su u kategoriji za najbolju novu zvezdu ali i za najbolje duete!”

Autor: Famoza.net

Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Rita Ora predstavlja video za "Girls" sa Bebe Rexhom i Charli XCX, poljubila se sa Cardi B!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Bebe Rexha presrećna zbog Dua Lipe: Mi Albanke možemo sve!

  1. Čudim se kako se i Rita nije javila sa svojim nacionalističkim porukama 😒.
    Čestitam obema, obe su dobile zaslužene nominacije. Često upravo porijeklo može biti prepreka ka uspjehu, drago mi je da se to polako mijenja počev od njih dvije ❤.

  2. Albanke su bas lijepe i jake zene,to ne pokazuju samo njih dve nego vecina drugih <333333 🙂 Iz tako male drzave Albanije,a tako velike<3

  3. Ne gotivim Dua Lipu, ne zato sto je Albanka, vec zato sto pljuje po mom narodu i drzavi sto je veoma glupo za jednu poznatu licnost koja zna da ima ovde fanove!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.