Sunčicin blog: Pesme koje teraju na ples! (2. deo)

Ćaos, ponovo! Sunčica je i tu sam sa svojim 59. blogom. Ponovo je u pitanju lista pesama, a ovoga puta je to nastavak liste pesama koje teraju na ples. Ako čitate moje blogove, možda znate da je jedan od njih bio blog o pesmama koje teraju na ples a u nekom od prethodnih blogova sam rekla da će biti i nastavaka nekih od lista pesama. Prethodni put je to bio nastavak liste mojih omiljenih Latino pesama, a sada je to ovo. Naravno, kao i svaki dosadašnji blog, i ovaj započinjem sa nekoliko uvodnih reči a potom prelazim i na samu temu ovog bloga.

Pa što se ove liste pesama tiče, naglasila sam i u prvom delu, ali naravno, i sada ću, činjenicu da su ovo većinski pesme koje su EDM (elektronska dance muzika) ali ima nekih koje i nisu baš tog žanra, tako da sam se odlučila za ovaj naziv bloga. Pred vama je još 20 pesama (kako bi ukupno bilo 50, pošto je u prethodnom bilo 30, pa da zaokružimo malo) a možda bude još nastavaka ovoga, no o tom potom. Hajde sada konačno da krenemo sa temom ovog bloga!

David Guetta – Play Hard ft. Ne-Yo, Akon

Krećemo sa, čini mi se, jednom od najstarijih pesama sa ove liste, ako ne i najstarijom. Svakako, radi se o jednoj super pesmi.

Diplo, French Montana & Lil Pump – Welcome To The Party ft. Zhavia Ward

Ova pesma je urađena za film ,,Deadpool 2″ a izašla je ovog proleća i zvuči stvarno fenomenalno.

Nick Jonas, Robin Schulz – Right Now

Pesma koja je izašla pre par meseci i za koju se priča da će biti jedan od singlova sa Nickovog novog albuma, no još uvek nije ništa potvrđeno.

Silk City, Dua Lipa – Electricity

Saradnja Dua Lipe i muzički dua koji čine Diplo i Mark Ronson. Pesma je inače izašla pre par meseci i zvuči fantastično!

Martin Jensen, Olivia Holt – 16 Steps

Sjajna pesma koja je saradnju Martin Jensena, koji je DJ, i pevačice Olivije Holt. Inače, jedna od njenih najnovijih pesama.

Kungs vs Cookin’ On 3 Burners – This Girl

Neverovatno, ali ova pesma je izašla pre više od 2 i po godine. Meni se čini kao da je to bilo juče buvalno. U svakom slučaju, odlična pesma.

Loud Luxury ft. brando – Body

Trenutno jedna od pesama koje možete čuti bukvalno na svakom koraku. Fantastična pesma je u pitanju.

Jax Jones, Mabel – Ring Ring ft. Rich The Kid

Za ovu pesmu sam skroz slučajno saznala ali je stvarno obožavam. Ima stvarno super melodiju i ritam!

Ellie Goulding, Diplo, Swae Lee – Close To Me

Najnovija pesma Ellie Goulding koja je juče (u trenutku kada pišem ovo) dobila i spot. Takođe, postoje glasine da će biti vodeći singl sa njenog novog albuma, ali još uvek nije ništa zvanično.

Martin Jensen – Solo Dance

Što se ove pesme tiče, za nju sam saznala putem nekog radija, skroz slučajno, ali pesma ima stvarno sjajan ritam i odlično zvuči.

Steve Aoki x Lauren Jauregui – All Night

Fenomenalna pesma koja je jedna od prvih pesama Lauren Jauregui kao solo izvođača. Izašla je inače krajem prošle godine.

ALMA – Chasing Highs

Još jedna extra pesma za koju sam saznala putem nekog radija (iskreno ni sama ne znam kog, jer ih slušam stvarno dosta, no nema veze, svakako). Radi se o jednoj vrhunskoj pesmi.

Mike Perry – The Ocean ft. Shy Martin

Jedna predivna pesma koja je izašla još tokom leta 2016. godine i koja je zaista veoma relaksirajuća

Cheat Codes – No Promises ft. Demi Lovato

Pa, ovu pesmu sam spominjala među svojim omiljenim koje izvodi Demi Lovato, a ova saradnja je stvarno odlična.

Alan Walker – Diamond Heart ft. Sophia Somajo

Trenutno najnovija pesma Alan Walker-a. Čini mi se da sam već spominjala ovu pesmu u novitetima nedavno, ali svakako, u pitanju je jedna stvarno predivna pesma.

David Guetta ft. Anne-Marie – Don’t Leave Me Alone

Ova pesma je izašla pre par meseci kao singl sa Davidovog novog albuma ,,7″ a mislim da se glas Anne-Marie savršeno uklopio uz ovu melodiju.

Duke Dumont – Ocean Drive

Jedna veoma opuštajuća pesma, takođe koja vas istovremeno i opušta, ali i tera na ples. Neobična kombinacija, ali je stvarno fenomenalna pesma.

Clean Bandit – Solo ft. Clean Bandit

Što se ove pesme tiče, nju sam već spominjala u nekim svojim prethodnim blogovima, ali u svakom slučaju, u pitanju je jedna sjajna pesma.

Benny Blanco, Calvin Harris – I Found You

Relativno nedavno sam ovu pesmu spominjala u novitetima, a inače Calvin Harris ovde takođe ima i ulogu pevača, i celoukupno sve zvuči super.

Steve Aoki – Waste It On Me ft. BTS

I za kraj ovog bloga, jedna pesma koja me potpuno oduševljava. Verovatno ovo već znate, ali ovu pesmu izvode Jungkook, Jimin i RM a izašla je u kao najnoviji singl sa novog albuma Steve-a ,,Neon Future III”.

I to bi bilo sve što se tiče mog 59. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno za čitanje i da ste podstaknuti makar malo da poslušate neku od ovih pesama (ako već niste). Koje su vaše omiljene pesme sa ove liste? I koje pesme, po vašem mišljenju, teraju na ples? Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Sunčicin blog: Pesme koje teraju na ples! (2. deo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.