Zvuči savršeno: Selena Gomez ima poziv od Ari da peva na koncertu u nedelju!

Ariana Grande po svojim rečima vrlo naporno radi na tome da što veći broj zvezda nastupi na njenom humanitarnom koncertu u Mančesteru u nedelju ali svakako najjače odjekuju informacije da je pozivnicu dobila jedna prava megazvezda, Selena Gomez!

Sel i Ari zbližile su se u poslednje vreme a po rečima američkih medija, ono što je procurilo u javnost govori da je ona pozvana među prvima uz Jennifer Hudson, Iggya Azaleau, Nicki Minaj i Chrisa Browna. Kao jedno od imena spominjala se i Miley Cyrus koja je zbog ranije zakazanih obaveza ipak morala da odustane.

Čak i ako Sel prihvati poziv i dođe, do ne mora obavezno da znači da će ona pevati u duetu sa Ari, već će možda izvesti sama neku od svojih pesama. U svakom slučaju, to bi bilo fantastično s obzirom da Sel nije bilo na sceni još od prekida njene svetske turneje prošlog leta!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Katarina šalje neobičan test ličnosti: Da li više ličiš na Ari ili Leu?

8 thoughts on “Zvuči savršeno: Selena Gomez ima poziv od Ari da peva na koncertu u nedelju!

  1. Objavila se lista pevaca koji ce pevati , Selena nije na njemu ali Justin , Niall , Miley , Katy , Usher i druge.zvezde Jesu!! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.