Zvuči baš moćno! Poslušajte kako Demi peva tradicionalnu božićnu pesmu!

Novogodišnja atmosfera dostiže vrhunac u Americi s obzirom da je Božić za samo par dana a Demi Lovato podarila nam je svoju verziju tradicionalne pesme, “Silent Night”.

Kako nju prati samo klavir, to je bila idealan prilika da se još jednom uverimo kakvu glasčinu ima sićušna pevačica! Da je i Demika bila srećna govori to što je ona video podelila na svom Twitteru uz poruku da joj je to omiljena praznična pesma!

Upravo činjenica da su praznici dovodi do toga da Demi nije previše aktivna zbog čega i vrlo retko imamo vesti o njoj. Lovatici i dalje sa zebnjom očekuju 2017. godinu jer je Demi ranije poručila da će se povući i da ne zna hoće li se ikad više baviti pevanjem. Ipak, isto tako, ona je rekla i da već sprema novi album pa se nadamo da će tako i biti!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi Lovato gledala Neymara u dresu Barse, otišli zajedno nakon utakmice! (video)

2 thoughts on “Zvuči baš moćno! Poslušajte kako Demi peva tradicionalnu božićnu pesmu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.