Zvezde serije “Riverdale” oplakuju preminulog kolegu i prijatelja Lukea Perryja

Luke Perry, zvezda serije “Riverdale” i nekad daleko najpopularnije teen serije na svetu, “Beverly Hills, 90210” preminuo je samo 52 godine nakon što je doživeo srčani udar. Njegova smrt predstavlja veliki šok za sve, pa i za kolege iz “Riverdalea” koji ne mogu da veruju da ga više nikad neće videti.

“Veoma smo tužni nakon vesti da je Luke Perry preminuo”, stoji u zajedničkom saopštenju. “On je bio voljeni član ‘Riverdale’ ekipe. Bio je brižna osoba, pravi profesionalac velikog srca i pravi prijatelj. Bio je kao otac mlađima na snimanju.”

View this post on Instagram

Love you bud

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on

Od njega su se glumci iz “Riverdale” oprostili i pojedinačno, što uključuje Molly Ringwald koji je glumila njegovu bivšu, zatim John Behlmann, Lili Reinhart, Cole Sprouse i drugi.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Luke Perry

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Riverdale" priprema kraj srednje škole, šta nam sledi posle?

4 thoughts on “Zvezde serije “Riverdale” oplakuju preminulog kolegu i prijatelja Lukea Perryja

  1. Ovo je bio ogromni šok za mene i bila sam ubjeđena da će se izvući 😔.
    Previše dobrih, a poznatih ličnosti gubimo nepredviđenim redom…
    RIP Luke 💔.

  2. Ostala sam šokirana kad sam na Instagramu sinoć videla vest da je preminuo. Stvarno strašno.. 💔 i mislim da je preminuo od moždanog, a ne od srčanog udara, ali svejedno je velika tragedija.. 😔

  3. Ovo je jedan veliki šok! Bio je stvarno velika legenda! Nemogu vjerovati da se ovo dešava😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭Neka počiva u miru😭😭😭😭

  4. moj najdrazi glumac iz Rivedale-a 😔 pocivao u miru, ostaje u sjecanjima zauvijek ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.