Ariana Grande i druge zvezde šalju molitve Bejrutu nakon masovnih eksplozija

Bejrut, Liban pogođen je dvema opasnim eksplozijama gde su poginule najmanje 73 osobe, a broj će se verovatno samo povećavati. Ovaj događaj pogodio je ceo svet, i već došao i do najvećih zvezda, poput Ariane Grande, Nine Dobrev, Naomi Campbell i drugih, i svi su poslali svoje molitve da se stanje što pre sredi.

Ariana Grande se obratila na Instagram storyju rečima utehe: “Moje srce i moja ljubav i molitve su sa Libanom i svima koje je ova tragedija pogodila. I ja ću donirati, a ako ste i vi u mogućnosti, uradite to, delite, podržite ih” napisala je Ari. Ona je neko ko nažalost ima iskustva sa tragedijama, jer su na njenom koncertu u Mančesteru zbog terorističkog napada 22 osobe izgubile život.

I Salma Hayek je poslala reči podrške: “Moje srce i molitve su sa ljudima koji su pogođeni gubitkom voljenih, ili se nalaze u prostoru mog voljenog Bejruta”, a Naomi Campbell je uz molitve postavila fotke po kojima će pamtiti ovaj grad.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Retro princeza: Ariana Grande predstavlja spot za "Rule the World" sa 2 Chainz!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.