Zvezde na društvenim mrežama: Fenomenalan start Harryja Stylesa, odlični Ari i Jus, BTS i dalje nepobediv!

Billboard nastavlja da svake nedelje prati popularnost zvezda na tri društvene mreže, Twitteru, Facebooku i Instagramu a ova nedelja bila je posebno interesantna jer je sve jako zanimalo kakav će plasman ostvariti Harry Styles, za koga se nije ni sumnjalo da će ući na listu!

I zaista, Harry ne samo da je sa lakoćom ušao na listu već je i u svojoj prvoj nedelji na njoj već stigao do pozicije broj nadmašivši tako sve druge megazvezde sem Ariana Grande na mestu broj 2 i BTS-a koji je po ko zna koji put zadržao mesto broj 1. U top 10 nalaze se još Justin Bieber, Shawn Mendes, Nicki Minaj, Beyonce, Ed Sheeran, Niall Horan i Lali.

Demi Lovato doživele su manje padove i sad su 16. odnosno 17. dok je Zayn sa šestog skliznuo na 18. poziciju. Interesantno, na listi su po prvi put sva petorica momaka iz bivšeg i sadašnjeg 1D! Liam je 49. a Louis Tomlinson 36. Na listi inače ove nedelje ponovo nema Tini Stoessel ali ni Taylor Swift. Pogledajte kompletnu listu ovde

Autor: Famoza.net
Foto: Facebook

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Latin American Music Awards: Selena Gomez pobednica, Justin Bieber izgubio u sve četiri kategorije!

4 thoughts on “Zvezde na društvenim mrežama: Fenomenalan start Harryja Stylesa, odlični Ari i Jus, BTS i dalje nepobediv!

    1. BTS je prvi kpop bend koji je uspio ovo da uradi.Vidi se da su uspješni i da ih fanovi jako vole i zato su prvi. Vidi se da se BTS nije uzdigao na nebo. I drago mi je da je BTS prvi, i želim da tako i ostane. A Ari,Sel,Jus,Tay,Tini zašto zaslužuju vise kada su na pozicijama kojim treba da budu.Arianator sam ali mislim da BTS zaslužuje biti na prvom mjestu. #BTSARMY ❤ Poštujem svačije misljenje i volim Justina ,Tini, Taylor.. Samo msm da je BTS zaslužio to prvo mjesto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.