Zvezde na društvenim mrežama: BTS ne pušta prvo mesto, odlični Jus i Ari, ogroman pad za Sel i Demi!

Billboard je objavio svež pregled popularnosti zvezda na društvenim mrežama a što se meri posmatranjem toga koliko se o njima priča na Instagramu, Twitteru i Facebooku. I ove nedelje ima velikih promena, ne računajući tu vrh liste kojim već nedeljama vlada k-pop fenomen BTS.

BTS drže prvo mesto već više od mesec dana što je posledica promocije novog albuma i spotova a njihovi fanovi veoma su aktivni i često imaju svetske trendove na Twitteru. Isto tako, Arianatori skoro mesec dana čuvaju svoju Ari na poziciji broj dva a treći je ovog puta Ed Sheeran čiji je novi album krenuo u prodaju baš danas! Justin Bieber zadržao je poziciju četiri a top pet kompletira odlični Maluma.

Za razliku od njenog dečka The Weeknda koji se popeo na mesto broj 9, Selena Gomez strmoglavo je pala na mesto broj 13 sa pozicije broj 3 a Demi Lovato je sad 18. (bila je peta). Spomenuli bismo Shawna Mendesa na odličnom šestom mestu, Louisa Tomlinsona koji je 15. i najbolje plasiran od svih sadašnjih i bivših 1D momaka, Camilu Cabello na mestu broj 23, Little Mix kao 24. i 5 Seconds of Summer koji su se vratili posle duge pauze i sad su 38! Pogledajte kompletnu listu ovde

Autor: Famoza.net
Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Od Tee nam stiže veliki kviz o Justinu Bieberu!

13 thoughts on “Zvezde na društvenim mrežama: BTS ne pušta prvo mesto, odlični Jus i Ari, ogroman pad za Sel i Demi!

    1. Ja ne znam ni da li će biti ni ukoliko sati će biti!
      Ako si nešto saznala molim te mi odgovori!☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.