Zvezde bojkotuju Jesy Nelson, pružaju podršku Little Mix!

Sem Nicki Minaj koja neprestano vređa devojke iz Little Mixa, druge zvezde do sad se nisu uključivale u sukob između Jesy i devojaka sa kojima je nekad sačinjavala grupu. Ipak, mnogi slavni ovih dana na suptilan način pokazuju na čijoj strani!

Kako prenosi The Sun, Anne Marie je među prvima povukla nogu, pa je prestala da prati Jesy na Instagramu, odmah nakon što se ona smejala tokom Instagram Livea dok je Nicki Minaj vređala njene bivše koleginice. Ubrzo, na isti korak odlučile su se i Paloma Faith odnosno MNEK. Ovakve stvari veoma su loš znak za Jesy, jer je tek na početku solo karijere i tek treba da je izgradi.

Jesy naravno nema nameru da se izvinjava – naprotiv, ona nastavlja da izjavljuje kako se nakon odlaska iz grupe oseća oslobođeno. “Konačno sam preuzela kontrolu nad svojim životom”, kaže ona za radio stanicu FM104. “Sad stvaram muziku kakvu sam oduvek želela, snimam i spotove kakve sam htela. Osećaj je neverovatan. Oslobađajuće je kad možete da izrazite ko ste kao izvođač. Nikad nisam bila srećnija”, zaključila je.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jesy Nelson objavila prvi singl i spot, šali se na račun izlaska iz Little Mix!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.