Zvezda “Violette” Facundo Gambandé stigao uživa u Hrvatskoj!

I ovo leto deluje obećavajuće kad su dolasci zvezda na Jadransko more u pitanju! Prošle godine u njemu su se brčkali recimo Victoria Justice, Marcus i Martinus odnosno Lisa i Lena, a ovu sezonu otvorio je Facundo Gambandé, argentinski glumac koji nam je najpoznatiji po seriji “Violetta”.

Facu je već danima u Dalmaciji gde je posetio Dubrovnik, Split a makar u utorak bio je i na Hvaru. On je već sad postavio tonu slika na svoj Instagram profil a redovno kači nešto i na svoj story! On je i rečima potvrdio koliko mu se ovde sve dopada!

“Moj prvi da u Hrvatskoj i ne mogu da verujem koliko je lepo… Imam nedelju dana da upoznam rzane delove zemlje koja ima dobru reputaciju i mnogo istorije koju treba da otkrijem”, napisao je on, a slično je nastavio i nakon dolaska na Hvar. “Danas sam došao ovde i istina je da preporučujem ovo mesto! Ima prelepe plaže. Voda je lepa, a nema ni peska. Samo kamenčići, ali možete kupiti sandale da bi vam bilo udobnije. Grad je baš lep uz mnog barove i restorane gde možete probati divne stvari!” Pozdravite Facua ako sretnete!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Facundo Gambandé iz "Violette" poručio: Voleo bih da dođem u Srbiju!

Foto: Instagram/Facundo Gambandé

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.