Zvezda objasnila zašto odbija da se na njenom stadionu održavaju koncerti svetskih zvezda

Kad god neke svetske zvezde idu na turneju po stadionima, to u startu znači da je Srbija otpisana! Stadioni u ovoj zemlji nisu baš prilagođeni zahtevima, a direktor stadiona Crvene Zvezde Miodrag Ćorović je dodatno pojasnio situaciju, otkrivši pritom da su već više puta odbijali jednu od najvećih grupa na svetu!

“Cena karte onog koji želi da organizuje koncert na stadionu Crvene zvezde ne može da bude visoka jer gledalac, prvo, ne može da podnese tu cenu”, priča gospodin Ćorović za Telegraf. On ističe da je problem u tome što se ne vodi računa o travnatoj podlozi koja posle svakog koncerta bude uništena.

“Po tehničkim karakteristikama, stavlja se pod koji traje četiri, kod nas to traje četiri dana. Biljka se zatvori, ne može da diše, ode teren i posle bude “Zvezda ne da teren”. Daću vam i džabe, ali platite troškove, vratite busen. I onda oni kad se presaberu, shvate da im treba minimum 60.000 gledalaca da to pokrije”, dodaje on i navodi da je Zvezda odbila više koncerata čuvene grupe The Rolling Stones. Budućnost koncerata na stadionima u Srbiji pa i čitavom regionu ne deluje dobro, ne računajući nastupe lokalnih izvođača.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.