Zvezda iz Malezije: BTS su demoni, ne možemo ih pozvati u našu zemlju!

Iako su osvojili čitav svet svojom muzikom i talentom, jedna od najvećih k-pop grupa na svetu BTS još uvek nalazi na uvredljive komentare u kojima pojedinci ističu da se protive onome što momci rade i dodaju da to prevazilazi sve granice. Ovog puta, jedan malezijski propovednik je optužio BTS da su demoni koji ni po koju cenu ne treba da nastupe u Maleziji!

Prošle nedelje, slavni PU Syed Bakri izjavio je kako koncert BTS-a koji je zakazan za septembar ove godine na njihovom tlu treba da bude otkazan uz izjavu: “Novi demoni nastavljaju da dolaze. Postoji mnogo promotera koji su spremni da sponzorišu ovakve programe greha.” Syed se osvrnuo i na nekadašnju vest od drugom BTS filmu čije je emitovanje bilo zabranjeno u Rusiji uz komentar da su članovi benda “gejevi”. “Čak i Rusija, zemlja nevernika, zna kako da zaštiti svoj narod,” napisao je tad Syed.

Čitava ova priča počela je kada je malezijski ministar za mlade i sport izjavio kako je pokušao da dovede BTS u okviru turističke kampanje 2020. godine. “Mi smo islamska zemlja, možemo li da zaista da pozovemo ove demone ovde,” izjavio je Syed, dodajući da njih sedmorica nemaju nikakvu vrednost i da bi sledeća generacija mladih treba da bude obrazovana uz religiju.

Pročitajte još  Postavljaju i svetske rekorde: Statistika tvitova kaže da BTS ima najveći Twitter nalog!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Zvezda iz Malezije: BTS su demoni, ne možemo ih pozvati u našu zemlju!

  1. Ne znam srpski da pricam bash dobro pa cu da pisem na engleskom.
    How dare that person talk about bts like that.Obviously he doesn't know what the word respect means.We will listen what we want,and bts helped a lot of people including me.They help us when we are sad and they love their armys so much.Bts are the most precious people I have ever seen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.