Zvanično najavljen povratak BLACKPINK, ali neće svi biti srećni!

Posle brojnih pritisaka, YG Entertainment danas je konačno objavio planove za BLACKPINK! Kako je rečeno, njihov povratak počinje u junu, ali do albuma ćemo se još načekati! Naime, za početak juna namenjena je samo prva faza povratka, a koja ne obuhvata ništa više od izlaska prvog singla!

“BLACKPINK su završile snimanje više od 10 novih pesama, i završile su sa produkcijom za svoj prvi studijski album”, stoji u saopštenju kompanije koje prenosi Soompi. “Prva nova pesma BLACKPINK izlazi sredinom juna. Članice trenutno spremaju video za pesmu i ubrzavaju pripreme, što podrazumeva vežbanje novih koreografija.” Kad je reč o drugoj fazi, navodi se, “Druga nova pesma, koja je posebna pesma izlazi ili u julu ili u avgustu”, ali ne i više detalja o njoj.

Konačno, treća i najinteresantnija faza odnosi se na izlazak albuma u septembru. “Kako će ovo biti prvi studijski album BLACKPINK, nadamo se da ćemo stvoriti više prilika da se grupa druži sa fanovima kroz svoje nastupe i drugi sadržaj nego u prethodnoj godini, kroz ova tri koraka.” Ovakav sistem izlaska novog albuma je nešto što zvezde iz Evrope ili Amerike stalno rade, ali je za k-pop veoma neobičan! Naime, većina grupa izbaci jedan singl, pa svega par nedelja kasnije i album. Primera radi, grupa WINNER koja radi za istu kompaniju kao BLACKPINK izbacila je 26. marta pesmu “Hold”, a već 9. aprila izašao im je album!

Pročitajte još  Policija istražuje: Nove pretnje Jiminu (BTS) da neće preživeti koncert u Los Anđelesu!

BLACKPINK su inače na pauzi već 14 meseci, što je baš mnogo vremena za k-pop. Primera radi, za to vreme BTS je izbacio četiri projekta a TWICE tri korejska i dva albuma na japanskom jeziku! Ipak, i uz ovoliko kilavljenje, očekujemo da ga ove godine u najmanju ruku budu najavljeni datumi njihove prve prave svetske turneje. Nije nikakva tajna da njih želi više organizatora sa naših prostora, ali taj cilj deluje veoma daleko u ovom momentu, ali ipak nešto bliže nego do sad.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Zvanično najavljen povratak BLACKPINK, ali neće svi biti srećni!

  1. Gledajte samo kada Blink dobiju album od 10 pjesama i ne vide Bp sve do oktobra 2021 😐😐😐

  2. Što ako će to biti 3 remixa, 5 engleskih verzija i 2 nove pjesme? YG zbilja treba poraditi na grupama. Ima zbilja popularne grupe kao npr Bigbang, Blackpink i 2ne1 su bile jako popularne…

  3. Ja ne razumem YG samo rizikuje, BLACKPINK mozda zbog tolike pauze vise nece biti ni toliko popularan kao pre stvarno ne razumem taj YG ali ni ne znam ko ga razumeml ali ok

  4. Famozo mozete li da u vas cd shop stavite Blackpink mini album Kill this love posto nzm gde da nađem pa da porucim sa vaseg sajta

    1. Hej, uvek možeš da nam se javiš na [email protected]. E sad, stvar je što još od početka marta pa do sad korejska pošta ne radi odnosno ne šalje ništa vam zemlje 🙁 Skoro svakog dana proveravamo kad će se to promeniti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.