Zvanično je: Južna Koreja odbila molbu da se BTS oslobodi vojske!

Sve ono što se nagoveštavalo prethodnih dana, sad je postalo istina. Naime, vlasti u Južnoj Koreji odbile su da BTS stave na spisak zaslužnih građana koji mogu da izbegnu vojsku. To znači da će svih sedam članova grupe morati u vojsku gde će provesti najmanje 21 mesec.

Ova odluka može se smatrati konačnom, što znači da bi neki od momaka morali da krenu u vojsku već 2021. godine. Interesantno, fanovi su sad pokrenuli peticiju na Change.org gde mole vlasti u Južnoj Koreji da makar momcima dozvole da makar idu u vojsku u isto vreme i na isto mesto, kako bi gubili što manje više vremena. Peticija već ima preko 20.000 i ko zna kakve šanse su da ona uspe, ali zašo ne probati.

Momci se nisu preterano nadali da će biti oslobođeni, iako u ovom momentu predstavljaju daleko najveće promotore sopstvene zemlje. Jin je još u aprilu rekao da je služenje vojske nešto sasvim obično za Korejce, kao i da će se oni i tamo potruditi da daju sve od sebe.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Minzy ljuta zbog načina na koji se 2NE1 oprostio: "Sramota je!"

2 thoughts on “Zvanično je: Južna Koreja odbila molbu da se BTS oslobodi vojske!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.