“Zootropolis – Grad životinja” od danas u bioskopima širom Srbije!

P1.43 (ZOOTO_028W_G - UK Takeover )
P1.43 (ZOOTO_028W_G – UK Takeover )

ZOOTROPOLIS – GRAD ŽIVOTINJA
Premijerno 28. februara u bioskopu Cineplexx Delta City u 17.30h
U bioskopima od 3. marta 2016.
SINHRONIZOVANO I U 3D-U!

Režija: Srđa Anđelić
Glasovi: Tamara Dragičević, Nikola Vujović, Bojan Žirović, Dimitrije Stojanović, Voja Brajović, Sara Jovanović, Isidora Minić, Slobodan Tešić, Milan Čučilović, Vladislava Đorđević, Marko Marković, Milan Pajić, Boris Milivojević, Srđan Timarov, Dušanka Stojanović, Milan Antonić…
Žanr: animirana komedija, avantura
Studio: Walt Disney

U 92 godine dugoj istoriji, Volt Dizni studio za animaciju je stvorio čitav niz filmova u kojima životinje govore, od Miki Mausovog prvog kratkog filma „Parobrod Vili“ do „Bambija“, „Damba“, „Knjige o džungli“, „Robina Huda“ i „Kralja lavova“. Dizni se sad vraća u divljinu s dugometražnim filmom „Zootropolis- Grad životinja“. „Svi smo odrasli gledajući sjajne Diznijeve filmove o životinjama i bili smo oduševljeni tim svetovima,“ kaže reditelj Bajron Hauard. „Moj omiljeni film iz detinjstva je ‘Robin Hud’ i hteli smo da ispoštujemo tu tradiciju, ali na novi i drugačiji način koji će zaroniti još dublje u taj svet. Počeli smo pitanjem: ‘Kako bi izgledala životinjska metropola da su je izgradile životinje?’ Ta ideja nam je bila izuzetno uzbudljiva.“

Moderni grad sisara, Zootropolis, nije ni nalik nekom drugom gradu. Sastavljan je od stambenih naselja poput luksuznog Sahara Skvera za pustinjske životinje, hladne Tundra četvrti za polarne medvede i losove, vrelog i vlažnog okruga Kišne šume, Male Glodarije za majušne sisare i Zečjeg okruga za milione i milione zečeva, a Savana Central je poput velikog kazana u kom životinje iz svih okruženja žive zajedno.

NATURAL ENEMIES ? Zootopia's first bunny officer Judy Hopps finds herself face to face with a fast-talking, scam-artist fox in Walt Disney Animation Studios' "Zootopia." Featuring the voices of Ginnifer Goodwin as Judy and Jason Bateman as Nick, "Zootopia" opens in theaters on March 4, 2016. ?2016 Disney. All Rights Reserved.

Zootropolis je mesto gde nije važno šta ste, od najvećeg slona, do najmanjeg rovca, možete biti bilo šta. Ali kad optimistična policajka Džudi Hop (Tamara Dragičević) stigne, ona će otkriti da to što je prvi zec u policiji među velikim i krupnim životinjama, nije lak zadatak. Odlučna u tome da se dokaže, ona će prihvatiti priliku da reši slučaj, čak i ako to znači da mora da se udruži sa prepredenim lisicem koji brzo govori, Nikom Divljim (Nikola Vujović), da bi rešila misteriju.

ZOOTOPIA ??Pictured (L-R): Judy, Bonnie, and Stu Hopps. ?2016 Disney. All Rights Reserved.

DŽUDI HOP (Tamara Dragičević) – veruje da u Zootropolisu svako može biti šta god poželi i zato će postati prva zečica u istoriji koja će se pridružiti policiji Zootropolisa. Ali ubrzo će shvatiti da mora da se dokaže, čak i ako to znači da mora da se udruži s prevarantom liscem kako bi rešila svoj prvi slučaj.

NIK DIVLJI (Nikola Vujović) – je veoma šarmantan i prepreden lisac, sitan prevarant koji mnogo priča i ima mišljenje o svemu. On je sušta suprotnost Džudi. Ona je odrasla na selu, a on u gradu. On je vrlo praktičan. Njega ne zanima koji je moto grada, on ne veruje da svako može da bude ono što poželi.

GAZELINA (Sara Jovanović) je najveća pop zvezda u Zootropolisu. Obožavana od strane gomile fanova, Gazelina je slavna ličnost koja brine o društvenim problemima i podjednako je talentovana i osećajna. Gazelina na pravi način predstavlja duh ovog grada, gde svako može biti ono što poželi.

Pročitajte još  Vikend u bioskopu: Osvojte karte za "Zootropolis - Grad životinja"

ŠEF ROGO (Bojan Žirović) predvodi policiju Zootropolisa. Opasni bufalo, Rogo nevoljno prihvata Džudi Hops, prvu zečicu u policiji, u svoju jedinicu žestokih nosoroga, slonova i nilskih konja. Pošto je primoran da radi s njom, odrediće joj parking dužnost.

GRADONAČELNIK LAVOSLAV SRČANI (Voja Brajović) je časni vođa Zootropolisa. On je smislio gradsku mantru po kojoj Džudi živi: „U Zootropolisu, svako može biti ono što poželi.“

KOMANDIR BENDŽAMIN PROŽDRLJIVKO (Dimitrije Stojanović) je najsimpatičniji gepard u policiji Zootropolisa. On obožava dve stvari: pop zvezdu Gazelinu i krofne. S portirnice pozdravlja sve s toplim osmehom i prijateljskom šapom – prekrivenom slatkim mrvicama.

ZOOTOPIA ??FLASH, THE FASTEST SLOTH AT THE DMV -- When rookie rabbit officer Judy Hopps (voice of Ginnifer Goodwin) has only 48 hours to crack her first case, she turns to scam-artist fox Nick Wilde for help, but he doesn't always have her best interests at heart. Their investigation takes them to the local DMV (Department of Mammal Vehicles), which is staffed entirely by sloths. Directed by Byron Howard and Rich Moore, and produced by Clark Spencer, Walt Disney Animation Studios' "Zootopia" opens in U.S. theaters on March 4, 2016. ?2015 Disney. All Rights Reserved.

ZAMENICA GRADONAČELNIK OVČICA (Marija Mikić) je slatka ovca s prijatnim glasićem i mnogo vune, koja je konstantno u senci slavnog gradonačelnika Lavoslava Srčanog.

JAKS (Milan Čučilović) je najproduhovljenije i najopuštenije goveče u Zootropolisu. Kad je Džudi Hops na zadatku, Jaks je pun korisnih informacija. On je neka vrsta hipika koji radi u oazi Mistični Izvori.

GĐICA VIDROSLAVA (Vladislava Đorđević) je očajna vidra koja je zamolila Džudi Hops da reši misteriozni slučaj nestanka njenog muža.

BONI HOP (Isidora Minić) je Džudina majka i majka još 275 dece. Gđa Hop voli i podržava svoju ćerku, ali je nervozna što se Džudi seli u Zootropolis da postane gradska policajka.

STU HOP (Slobodan Tešić) je Džudin otac i uzgajivač šargarepa iz okruga Zečeva. Kao i gđa Hop i on brine zbog toga što mu se ćerka seli u Zootropolis gde živi mnogo sisara kojima se ne sme verovati, a posebno lisicama.

GOSN VELIKI (Boris Milivojević) je poznat kao strašni mafijaški bos u Tundra gradu. On izaziva poštovanje, a kad oseti da ga neko ne poštuje, loše stvari se dešavaju, a njih obično izvršavaju njegovi pomoćnici, polarni medvedi.

ZOOTOPIA ??OFFICER HOPPS -- Judy Hopps (voice of Ginnifer Goodwin) believes anyone can be anything. Being the first bunny on a police force of big, tough animals isn't easy, but Hopps is determined to prove herself. Featuring score by Oscar?-winning composer Michael Giacchino, and an all-new original song, "Try Everything," performed by Grammy? winner Shakira, Walt Disney Animation Studios' "Zootopia" opens in U.S. theaters on March 4, 2016. ?2015 Disney. All Rights Reserved.

BAJA LASKO (Marko Marković) je sitan prevarant, lasica koja brzo govori i koja će pokušati da umakne Džudi za vreme potere.

FINIK (Srđan Timarov) je pustinjska lisica koja je stalno mrzovoljna. On je partner u zločinu Nika Divljeg. Izgleda tako sićušno i nedužno, ali kad progovori, shvatićemo da nije onakav kakav izgleda.

MUNJA (Milan Pajić) je najbrži lenjivac koji radi u Odeljenju za motorna vozila.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.