Znate li koji su to najveći strahovi Marcusa i Martinusa?

Marcus i Martinus deluju neustrašivo na sceni a nama su tokom intervjua ispričali da se nisu uplašili ni na aerodromu u Beogradu kad je ka njima pojurio veliki broj fanova. Ipak, postoji ponešto što i njih užasava.

“Ja mrzim paukove! Kad ih vidim, stvarno se uspaničim”, priznaje Marcus za nemački Bravo. Martinus sa druge strane ima mnogo bolniji problem! “Ja se mnogo bojim osa! Tri puta su me ubole. Jednom mi se to desilo kad sam imao 12 godina – ubola me je u tržnom centru i morao sam da zaplačem. Ono što je bilo nezgodno jeste što su svi već tad znali ko sam ja i sve su gledali”, kaže on.

Ubod ose definitivno nije nešto prijatno, naročito kad ste tako mladi kao što je to Martinus tad bio. Na sreću, on nigde ne spominje da je alergičan na ubod jer takve osobe mogu imati velikih problema ukoliko nakon toga ne dobiju odgovarajući tretman.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pobeda prave muzike: Marcus i Martinus sa Jasonom Derulom održali koncert za pamćenje!

8 thoughts on “Znate li koji su to najveći strahovi Marcusa i Martinusa?

  1. Famozo, ovo nije vezano za tekst,ali me zanima kada cete objaviti moj blog? (ja sam ona sto je promasila prvo subject – slucajno, hah pa sam poslala ponovo hah)

  2. Ja se isto bojim i paukova i osa tocnije uzasavam ih se😂🕸️🕷️🐝 btw prekratak clanak!! Ja bi jos!!!!!😂😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.