Znate li koje žene se Justin Bieber strahovito plaši?

Sigurno bi ste pomislili da je Justin Beiber neko ko ne mari šta će ljudi reći ili pak, uraditi kada je u pitanju njegovo ponašanje, međutim, postoji jedna osoba od koje je bežao glavom bez obzira. Judy Sheindlin, TV sudija, rado se osvrnula na vreme kada je živela pored Biebsa. Naime, ona je 2017. godine bila njegova komšinica, a sada je govorila o njihovom odnosu, priznajući da je se plašio.

„Strahovito me se bojao“, rekla je Judy za Access Hollywood 7. novembra. „To je bio period pre nego što je odrastao, kada je bio budalast i radio je gluposti.“ Judy je tada rekla da je Justin bio toliko prestravljen od nje da ga je čak i njegovo obezbeđenje obavestilo kada je napolju kako se ne bi susreo sa njom. „Mora da sam rekla nešto o tome“, rekla je, „i onda sam shvatila da je plaćao ljudima na ulaznim vratima da ih obavesti kada sam bila tamo, dolazila i odlazila, kako ne bi morao da naleti na mene.” Pre nego što se uselila njena komšinica, sudija Judy je javno kritikovala tadašnjeg tinejdžera Justina nakon što je 2014. godine uhapšen zbog vožnje pod uticajem, rekavši da je mislila da on iskorišćava svoju slavu.

Pročitajte još  Nove muke: Momak koji je tukao Biebsa pokrenuo tužbu za fizički napad!

„Biti slavna ličnost je dar“, rekla je iste godine. “Možete da se prema tome odnosite s poštovanjem ili možete da napravite budalu od sebe. A on radi veoma dobar posao da od sebe napravi budalu.”

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Latest posts by Anđela Lekić (see all)

Pročitajte još  Ništa od toga: Jus demantovao datum izlaska novog albuma!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.