Znate li koja je najlajkovanija Martinina slika svih vremena?

13388593_606698866164373_1589443099_n

Kad ovih dana pričamo o rekordima po broju lajkova na Instagramu, po pravilu mislimo na Selenu Gomez jer ih ona stalno obara. Ipak, naša čitateljka Lucija Krivić potrudila se da odgovori na pitanje koji je to Martinin lični rekord!

“Draga Famozo, znamo da je Selina najlajkanija slika na internetu ona s bočicom Coca-Cole, a Arina ona gdje prvi put pokazuje svoje šiške, ali primjetila sam da niste ništa pisali o Tininoj najlajkanijoj slici. Malo sam istraživala i otkrila da je njena najlajkanija slika ona sa Sabrinom Carpenter! Ona zasad ima 203000 lajkova!”, napisala nam je Lucija.

Činjenica da je na fotki Sabrina sigurno je pomogla u tome ali to ne umanjuje ovaj rezultat. Nadajmo se da će njih dve pronalaziti više vremena da se druže iako to nije lako jer imaju i previše obaveza.

@sabrinacarpenter @abrahammateomus ???

A photo posted by Tini Stoessel (@tinitastoessel) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Počinje glavni deo posla: Ekipa "Tini" filma od danas snima na Siciliji!

4 thoughts on “Znate li koja je najlajkovanija Martinina slika svih vremena?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.