Znate li da je Ariana Grande svetski rekorder u hokeju?

Arianatori znaju da je njihov idol fanatičan obožavalac horora koja joj kao malo vrlo mala pravila krvave rođendanske zabave koje su plašile drugu decu, a za Noć veštica se prerušavala u serijskoj ubicu i trčala unaokolo sa nožem. Ipak, ako ste i znali da je ona veliki obožavalac hokeja, jeste li znali da ona drži i hokejaški rekord koji još nije oboren?

Ona sićušna, Ari ne deluje kao neko ko igra hokej, ali za svoj rekord Ari nije ni morala da silazi na led. Naime, fandom je za vikend otkrio da je Ari 10. oktobra 1998. godine, kad je imala samo pet godina dva puta pogođena pakom! Time je postala najmlađa osoba kojoj se ta nesreća desila dva puta, što je rekord koji će teško biti oboren! Koliko su male šanse da se ovo desi govori vam to na da je na svakoj utakmici prisutno po 20.000 ljudi kao i da su svuda zaštite za publiku, tako da nije baš da svaki pak koji poleti prema publici pogodi nekog!

O tome su pisale i novine, koje su navele da je Ari zbog svega morala dva puta u bolnicu, jer ju pak pogađao u zglob ruke – prvo u levi, a potom u desni! “Koje su šanse da se ovo desi?”, pričao je njen tata lokalnim novinama koje su prenele da je Ari u bolnici konstatovano da ima samo male modrice. Ari je sem ovog rekorda upisana i kao prva osoba koju je pak pogodio u ovoj areni, a toliko je volela hokej da su joj roditelji platili 200 dolara kako bi se provozala na mašini koja glača led!

Pročitajte još  Jesu li Ariana Grande i Avan Jogia prijatelji?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Znate li da je Ariana Grande svetski rekorder u hokeju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.