Znamo šta Justin Bieber sprema za Zagreb i kad dolazi Ariana Grande! Famoza TV #27

sag

I inače volimo da vam pričamo o koncertima i turnejama (nadamo se da se i vama to najviše dopada!) a ova epizoda je od početka do kraja posvećena upravo toj temi!

Za Beliebere najvažnije je to što sad znamo kako će izgledati Jusov koncert u Zagrebu a rekli bismo da su u pitanju samo lepe vesti! Posle duže pauze bavimo se i Arianom Grande jer konačno znamo nešto i o njenim planovima a imamo ideju i kad bi ona mogla da dođe kod nas, odnosno u Evropu.

Zavirili smo malo i na turneju Shawna Mendesa, pričali o problemima u koje sve češće upadaju devojke iz Fifth Harmonyja a pripremili smo i prilog u kome ćemo vam sami ostavite da procenite koja teorija o dovođenju zvezda u naše krajeve je tačna! Nadamo se da vam se dopada ovo što radimo – ako je to slučaj, klik na Subscribe dugme je najbolji način da nas podržite i ohrabrite nas da nastavimo!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev, Draško Milićević

Danas 25. septembra na famoza.net možete osvojiti jedan “Tini” CD Martine Stoessel. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Tini između 12 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Tini CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

14 thoughts on “Znamo šta Justin Bieber sprema za Zagreb i kad dolazi Ariana Grande! Famoza TV #27

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.