Žive svoj san: Marcus i Martinus postali promoteri svoje omiljene igre!

Ko zna Marcusa i Martinusa, zna i da njih dvojica stalno igraju FIFA simulacije fudbala, čak i tokom turneje! Sve to je nekako došlo do kompanije koje izdaju ove video igre, a koja je Marcusa i Martinusa učinila svojim ambasadorima!

M&M su sad tako zaštitna lica kompanije EA Sports, a objavljujući to na svom Instagramu, momci su rekli, “Ovo je velika čast za nas jer znate koliko volimo fudbal, a uskoro stižu neke jako kul i uzbudljive stvari! Jedva čekamo da vam to pokažemo!” Videćemo šta su to momci smislili, ali primećujemo i da sve više MMerki igra FIFA! I Famoza timu ima eksperata za ovaj naslov, pa možda naredni put ukrstimo koplja!

Sem toga, MM mogu se ove nedelje pohvaliti još jednim uspehom, s obzirom da su nagrađeni na Austrian Video Awardu, što je još jedna potvrda da su davno prevazišli granice Skandinavije!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

3 thoughts on “Žive svoj san: Marcus i Martinus postali promoteri svoje omiljene igre!

  1. Mogu zamisliti kako se osjećaju (u dobrom smislu). Sigurno su presrećni. 😍😍😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.