Zendaya: Vratila bih se na Disney!


Pre samo nekoliko dana Zendaya je saopštila fanovima da je definitivno kraj njene karijere na Disney sa završetkom serije “K.C. Undercover”, međutim izgleda da je ona promenila svoje planove za budućnost!

U najnovijem intervjuu glumica je istakla da bi želela da radi sa Disneyjem u budućnosti. “Definitivno želim da snimim još jednu seriju sa Disneyjem, možda razvijem nešto ili napišem priču sa moćnim ulogama pre svega za žene i žene u boji. Smatram da je važno da mladi ljudi vide sebe na ekranu i da se povežu sa tim,” ističe ona.

Njen cilj da postane producent proizašao je iz uloge u seriji “K.C. Undercover”, jer je još tada istakla da postoji nedostatak u raznolikosti. Ona ima cilj da ostnaži žene i da one trebaju da imaju snažnog ženskog lika na koga će moći da se ugledaju. “Ako radite ono što volite i uzbuđeni ste zbog toga, ništa ne bi trebalo da vas sprečava u tome,” dodaje Zendaya.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Zendaya

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Zendaya potvrdila razvod svojih roditelja: Ljudi, sve je u redu!

One thought on “Zendaya: Vratila bih se na Disney!

  1. Zendaya je pravi idol,takođe divno sto kao neke zvezde ne "zaboravlja"(nmg da nađem pravu rec)uloge koje su je proslavile.
    Jako bi zelela da napravi seriju sa ovom temom gore navedenom😍😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.