U prelepom ambijentu: Zendaya odgovara na 73 pitanja za Vogue!

Prelepa Zendaya ugostila je novinare časopisa Vogue sa kojima je snimila novi video „73 Questions“ u ambijentu svoje kuće koji će vam oduzeti dah, tako da pored zabavnih pitanja, vetar u Zendayinoj kosi, njen asistent koji donosi limunadu i njen pas u će ovaj intervju uneti još veći doživljaj, kao što to inače biva u ovakvim intervjuima!

U ovom intervjuu ćete saznati neke zanimljivosti o Zendayi koje do sada niste znali – recimo, Zendaya kaže da je u horoskopu Devica i da je za njen znak najkarakterističnija stvar što je opsednuta kontrolom! Ona takođe kaže i da je introvertna, da voli da ostane kod kuće iako mnogo putuje, i da se zahvaljujući svom psu uvek oseća kao kod kuće. Zendaya izdvaja i Beyonce, Rihannu i Michelle Obamu kao svoje idole, a ako vas zanima šta još zabavno je otkrila o sebi, pogledajte sjajan video!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Koliko su visoke vaše omiljene zvezde?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.