Zendaya ima novu kolekciju odeće: Moda mi omogućava da budem neustrašiva!

Zendaya je trenutno zvezda kontroverzne serije “Euphoria”, a u međuvremenu je dizajnirala i kolekciju za modnu firmu Tommy Hilfiger, pa se ovih dana fokusirala i na temu mode uopšte i koliko je moda slobodna da šalje razne poruke i može nas osnažiti ako je koristimo na pravi način.

“Moda mi uvek dozvoljava da glasno kažem da me nije briga! Moda mi pomaže da budem ono što jesam, da budem hrabrija, neustrašiva. Odeća koju sam dizajnirala nema rok trajanja, i ko god je bude nosio osećaće se moćno. Naučila sam više o odeći praveći kolekciju, sad vidim da je potrebno vreme da bi se napravila i najobičnija bela majica” priča Zendaya.

Zendaya otkriva i da joj je Tommy Hilfiger lično dozvolio da bude kreativna koliko god želi i preuzme svu kontrolu! “Preko telefona mi je lično rekao da mogu da budem kreativna, i našla sam se u raju kad sam videla koje sve ideje i mogućnosti imam, tako da sam odlučila tome da se posvetim” zaključuje Zendaya.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zendaya

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Zendaya pre premijere serije „Euphoria“: Svakog dana sam se borila sa anksioznosti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.