Željna pažnje: Bella Thorne javila paparacima gde da je nađu!

Dok velike zvezde samo gledaju kako da izbegnu dosadne paparace, Bella Thorne radi nešto skroz drugačije! Naime, ona je u tajnosti javila paparacima kad će i gde će sve biti tokom svog boravka u Njujorku, a sve kako bi se oni “slučajno” pojavili na tim događajima gde ona promoviše svoju knjigu.

Naime, kako prenosi Page Six, Bella želi maksimalan publicitet, pa su njeni saradnici išli po gradu i davali paparacima raspored njenih aktivnosti. “I to je upalilo, jer se 15 paparaca pojavilo na njenom snimanju intervjua”, priča jedan izvor. Ovo jako liči na neke naše “zvezde” koje jave paparacima gde se nalaze, pa se onda “iznenade” kad se pojave u novinama.

Bella osim što menja momke i devojke kao čarape, večito menja svoju seksualnu orijentaciju. Nakon što je bila heteroseksualna, pa biseksualka, sad tvrdi da je panseksualna. “Ja volim devojke, ja volim moke. Ja volim sve, znate?” Još nekoliko slavnih osoba izjašnjava se na sličan način, poput recimo Miley Cyrus.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Nema granica: Bella Thorne pokazala grudi na Instagram Liveu! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.