Želi pomirenje? Simon Cowell naziva Little Mix “profesionalcima”!

Devojke iz Little Mixa nekada su Simona Cowella smatrale najboljim prijateljem i asistentom, međutim, jedna svađa uništila je njihov odnos zauvek. U muzičkoj industriji svađe ovog tipa su još teže, jer Simon je sada praktično suparnik devojkama, s obzirom da obe strane žele da pokrenu svoj talent šou. Ipak, Simon je ovaj put o devojkama pričao samo pozitivne stvari!

Simon je tek pre par dana rekao da Little Mix krive što su počele “rat” sa njim, ali on sad suptilno poručuje da su devojke pre svega profesionalne u onome što rade! “Imao sam priliku da radim sa Fifth Harmony i Little Mix, ono što delite s njima je profesionalizam i posvećenost u svemu što radite” rekao je Simon u novoj epizodi X Factora kada je na binu izašao V5.

Ovo može da znači da Simon nudi devojkama pomirenje, ali i dalje su male šanse da se njihovi putevi ikada ponovo ukrste, naročito jer je Simon odbio i saradnju sa njima na talent šou “Little Mix: The Search”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza koncertna anketa 2019: Koje mlade zvezde želite da vidite u regionu?

2 thoughts on “Želi pomirenje? Simon Cowell naziva Little Mix “profesionalcima”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.