Novi lekarski izveštaj: Zdravstveno stanje oca Tini Stoessel se poboljšava, ali je i dalje delikatno!

Alejandro Stoessel, otac Tini Stoessel, primljen je u bolnicu Trinidad Palermo, a prema saznanjima koja su se pojavila, sve je počelo sa stomačnim tegobama pre desetak dana, po povratku iz Bolivije, gde je sa pevačicom putovao u okviru turneje. Sada je objavljen novi lekarski izveštaj o njegovom zdravlju i iako je i dalje u delikatnom stanju, lekari vide malo poboljšanje koje daje nadu njegovoj porodici i najmilijima.

„Gospodin Alejandro Stoessel ostaje hospitalizovan u bolnici Trinidad Palermo, na jedinici intenzivne nege. On je u prvih 48 sati postoperativnog perioda od poslednje hirurške reintervencije i održava stabilne kliničke parametre“, navodi se u saopštenju te zdravstvene ustanove. Međutim, ističe se da, iako je pokazao kliničko poboljšanje, njegovo stanje je i dalje delikatno.

Pevačica je pre nekoliko dana prekinula tišinu i progovorila o zdravstvenom stanju svog oca preko Instagram naloga koji prati 17,3 miliona ljudi. Tini je sa potpunom iskrenošću izrazila veliku zabrinutost i bol zbog trenutnog stanja svog oca i donela drastičnu odluku u vezi sa nastupima koje će izvesti na hipodromu u Palermu 21, 24, 25, 26. i 27. marta: naime, svi ovi koncerti biće odloženi za kraj maja.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Anela je uložila mnogo truda u svoj kviz o Tini!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.